VUC Vest - Dimission 2017
- Klik her for flere billeder og film.

Den 16.6. og 22.6. fejrede vi vores kursister i Varde, Vejen og Grindsted, og d. 23.6.17 kom dagen, hvor dimittenderne fra Esbjerg skulle sendes afsted.

TILBAGEBETALING AF DELTAGER BETALING FOR HF & AVU
Du kan du søge om at få din deltagerbetaling tilbagebetalt, hvis du opfylder kravene på enten AVU eller HF. Følg linket nedenfor, hvor du kan læse mere om kravene og finde ansøgningsblanketterne.
Tilbagebetaling af deltagerbetaling
TIL NYE KURSISTER - SKOLEÅRET 2017/18
Vi er ved at være færdige med at udvikle vores nye intranet, der tages i brug til skoleåret 2017/18. Vi bliver tidligst færdig d. 1. JULI. Link til vejledning og login til det nye intranet kommer her på forsiden, så snart det er klar.
 
Det, at jeg har kunnet forme min hf, så det passede til mine behov som forælder, har gjort, at det var muligt at gennemføre den. Nu glæder jeg mig bare til at komme videre på universitetet... Fleksibel hf...