Studievalg Syd

Studievalg Syd

Studievalg Sydjylland vejleder dig om videregående uddannelse og job. Vi er oprettet af Undervisningsministeriet i 2004 sammen med seks andre Studievalg. Du kan fx tale med os om:

  • hvordan du vælger en videregående uddannelse   
  • jobmuligheder  
  • adgangskrav og optagelsesregler 
  • hvordan du søger ind 
  • faglig supplering af din eksamen – hvis du mangler et fag/niveau
  • økonomi

Fra 1. august varetages Studievalg Danmarks vejledningsopgave af Studie- og Karrierevejleder Bo Trosborg. Du kan møde vejlederen ca. hver 14. dag, og du kan booke en tid via linket nedenfor, ringe til vejlederen eller sende en sms eller mail.

Kontakt vejlederen

Bo Trosborg
Studie- og karrierevejleder


btr@studievalg.dk

Book en tid

Vejledning om valg af videregående uddannelse og karriere
Mens du går her på skolen holder din Studievalg-vejleder en række arrangementer: 1-2 i hvert skoleår. Du kan også møde os til andre uddannelsesarrangementer, hvor vi hjælper dig på vej mod dit uddannelsesvalg ved fx at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i forhold til dine tanker om din videre uddannelse. I vores vejledning hjælper vi dig med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe de nødvendige valg om videregående uddannelse. Har du brug for at vende dine uddannelses- og jobtanker med os, har du mulighed for det, når din vejleder har træffetid på skolen.

Vil du vide mere

Studievalg Sydjylland
Dyrehavevej 116, 6000 Kolding


sydjylland@studievalg.dk

Læs mere