VUC-Net:
Online fjernundervisning

VUC-Net: Fjernundervisning

Online fjernundervisning på VUC Vest kan være et godt valg, hvis du foretrækker at arbejde individuelt og uafhængigt, når det passer dig bedst. Det er en mulighed for fleksibel undervisning, hvor du kan læse hjemmefra eller fra arbejdspladsen, men alt efter uddannelse og niveau, er der forskellige krav om fysisk undervisning kombineret med den undervisning, du følger online.

Nedenfor kan du kort læse om, hvilke muligheder, der er for online fjernundervisning på VUC Vest.

Du er altid velkommen til at kontakte vores uddannelsesvejledning for at høre mere om dine muligheder: Kontakt uddannelsesvejledningen.

HF-Net: Fjernundervisning

Online fjernundervisning på hf er en fleksibel studieform, der kan tilpasses din hverdag. Nogle fag kræver, at du deltager i obligatoriske laboratoriekurser, for at få adgang til eksamen.
Læs mere om HF-Net

AVU-Net: Fjernundervisning (9. - 10. klasse)

Kontakt uddannelsesvejledningen for mere information om avu-netundervisning: Uddannelsesvejledningen

OBU-Net: Fjernundervisning

Ordblindeundervisningen kan også foregå online. Der er mulighed for lærerkontakt via telefon eller video-chat samt obligatoriske møder ca. hver 4. uge. 
Læs mere om online undervisning på OBU

FVU-Net: Fjernundervisning (Almen opkvalificering)

Online fjernundervisning på FVU er et fleksibelt undervisningsforløb, hvor du arbejder selvstændigt enten hjemme eller på arbejdspladsen og løbende møder din lærer til obligatoriske undervisningslektioner.

 

Kontakt vejledningen

Har du spørgsmål til VUC-Net: Fjernundervising

Uddannelsesvejledningen
Kontakt

Tlf. 76 12 17 20
vejledningen@vucvest.dk

Andre kontaktmuligheder og booking

PC i undervisningen

Det er et minimumskrav, at du har en computer med internetforbindelse, der indeholder en nyere version af Microsoft Office-pakken, eller opfylder kravene for installation af Office 365, som VUC Vest tilbyder gratis, i mens du går på skolen.

Læs mere om kravene til pc i undervisningen