Dimission 2017­ på VUC Vest

Dimission 2017 på VUC Vest

Den 16.6. og 22.6. fejrede vi vores kursister i Varde, Vejen og Grindsted, og d. 23.6.17 kom dagen, hvor dimittenderne fra Esbjerg skulle sendes afsted.

Dimission i Esbjerg - 99 balloner blev til 250

Sang og tale af HF-uddannelseschef – Frauke Siemer Jørgensen

"Hast du etwas Zeit für mich
Dann singe ich ein Lied für dich
Von 99 Luftballons
Auf ihrem Weg zum Horizont"

I 1983 skrev Nena sangen om ballonerne, og hvor let ting kan misforstås og blæses ud af proportioner. Det blev en antikrigssang, der skulle få folk til at tænke over, at der er nogle ting, vi deler i denne verden, noget der forbinder os og er ens for alle parter – herunder himmelhvælvingen over os.

I dag har vi søgt om tilladelse til netop at give slip og på symbolsk vis sende jer afsted ud under åben himmel på næste etape af jeres rejse på uddannelsesvejen. Med jeres nye mål og drømme for fremtiden. Med det fundament, I har opbygget her.

Hjertelig tillykke med jeres afsluttede eksamener, med jeres studenterhuer – På ledelsens og alle medarbejders vegne, vil jeg ønske jer alt det bedste i den fremtid der venter jer.

God rejse… og så må I gerne give slip!  

Se det hele nedenfor... fra to vinkler :) :

Dimission 2017
Dimission 2017

Med denne sang og hilsen sendte vi godt nok ikke 99, men 250 flyvende balloner til vejrs og ønskede alle kursister på VUC Vest en rigtig god rejse!

Inden da var der dimissionstaler og musik i Multisalen, hvor skolebandet bl.a. optrådte.

Rektors tale til kursisterne, kan du læse her: Tale, Frants Regel

Billeder fra Esbjerg

Billeder fra Grindsted

Billeder fra Vejen