for kursister og elever

Kursistråd

Kursistrådet består af kursister som har interesse i at være en del af et arbejde om skolens miljø og fælles arrangementer. Kursistrådets opgave er at repræsentere kursisterne og deres interesser.

Kursistrådet samarbejder med ledelsen om tiltag som kan forbedre skolen, ved bl.a. at have repræsentanter i skolens bestyrelse og i skolekulturudvalget. Kursistrådet er med til at afholde fredagscaféer, planlægge og afholde fester og andre arrangementer for skolens kursister og elever. Der er fokus på at efterkomme kursister og elevers ønsker, og prøve at opfylde dem på bedste vis.

Vil du vide mere om kursistrådet send en besked via vores kontaktformular. 

Kursistrådet VUC Vest

Tak for din besked.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Mvh
Kursistrådet

Send en besked

Formularen indeholder følgende fejl

  • {{validation.errorMessage}}

Vædtægter

Kursistrådet varetager gennem samarbejdet med bestyrelsen, ledelsen og øvrige personalegrupper kursisternes fælles undervisningsmæssige, faglige, kulturelle, økonomiske og sociale interesser på institutionen.

De valgte repræsentanter i kursistrådet er så vidt mulig sammensat ud fra VUC Vests diversitet – dansk som andet sprog, almen voksen uddannelse, og det gymnasiale område. Kursistrådet har til opgave at repræsentere samtlige uddannelsesretninger på VUC Vest.     

Kursistrådet primære arbejdsopgaver består i at arrangere sociale tiltag på institutionen så som fredagscafé, foredrag, sportsaktiviteter, fester, politiske indslag osv.

Kursistrådets formand og næstformand indgår i VUC Vests bestyrelsen.

I nedenstående link finder du kursistrådets vedtægter, der trådte i kraft d. 1. februar 2017.