Restriktioner forlænges
– nødundervisningen fortsætter

13.01.2021

Nødundervisningen fortsætter

På baggrund af myndighedernes udmelding d. 13. januar 2021 forlænges nødundervisningen frem til d. 7. februar 2021.

Undervisning
Al din undervisning vil foregå virtuelt via Teams. Din underviser vil informere dig om, hvad der skal laves. Det er et krav at følge med i nødundervisningen for at være studieaktiv.

HF
Der vil komme nærmere information om afvikling af Større Skriftlig Opgave (SSO) på hf – elever/kursister der er tilmeldt SSO vil få direkte besked hurtigst muligt.

Nye AVU, OBU og FVU- kursister, der begynder i januar 2021 skal møde fysisk på VUC i Esbjerg onsdag d. 20. januar kl. 8.45, hvor du vil blive sat ind i Teams, LudusWeb, praktiske informationer omkring institutionen og COVID-19/nødundervisning. Du skulle allerede være blevet kontaktet af din lærer.

Elever/kursister, der er i gang med deres studie på VUC Vest
Vi følger nødbekendtgørelsen frem til d. 7. februar 2021, hvor al din undervisning vil foregå virtuelt via Teams. Din underviser vil informere dig om, hvad der skal laves. Det er et krav at følge med i nødundervisningen for at være studieaktiv.

Kontakt
Husk at det fortsat er muligt at kontakte receptionen, administrationen, uddannelsesvejledningen og IT mm. for at få rådgivning og hjælp.

De kan kontaktes dem via mail eller telefon - se kontaktinfo og åbnings-/telefontider.

Der kan fortsat bookes telefontid hos uddannelsesvejlederne via hjemmesiden - gå til booking - eller kontakt dem på vejledningen@vucvest.dk eller via messenger

Vi ser frem til at se jer alle på skolen igen - forhåbentlig snart!