Fuldt hf-enkeltfagsbevis:
Ansøgningsfrist d. 14.6.

Fuldt hf-enkeltfagsbevis

Frist sommer 2019: 14. juni.

VIGTIGT at læse, før du udfylder: På VUC Vest kan du få udstedt et fuldt hf-bevis (opnået via enkeltfag). Dette sker dog IKKE AUTOMATISK, og du skal udfylde, underskrive og aflevere denne blanket for at få udstedt et fuldt hf-bevis. Det er dermed dig, der er ansvarlig for at gøre administrationen på VUC Vest opmærksom på, at du er færdig med din uddannelse, og at du ønsker et fuldt hf-bevis baseret på dine enkeltfag. For at kunne samle alle karakterer på et fuldt bevis skal alle tidligere udstedte originale enkeltfags-beviser afleveres eller slettes. Der må ikke foreligge to originale beviser på samme prøve. OBS: Du skal bruge et samlet bevis for at søge ind på en videregående uddannelse.

Har du ikke aflagt dine prøver på VUC Vest, skal du aflevere original dokumentation for de prøver, du har aflagt på andre institutioner. Dette kan du gøre i form af enkeltfagsbeviser eller en stemplet og underskrevet udskrift af eksamensprotokollen fra den pågældende institution.

VUC Vest udsteder hf-beviser med den kombination af obligatoriske fag og valgfag, der sammen giver det højest mulige gennemsnit. Vil du have andre og eventuelt flere fag på dit hf-bevis, skal du afkrydse det nederste felt i skemaet nedenfor, hvor du også noterer de fag, du ønsker medtaget. Du skal være opmærksom på, at hvert fag kun kan medtages på et niveau på beviset.

Frist sommer 2019: 14. juni.

Udfyld blanketten, du finder via linket nedenfor, og aflever den i administrationen.