Download Teams

28.05.2020

Download Teams-appen

For at få den optimale oplevelse og mulighed for videoopkald via Teams, skal du downloade Teams-appen - det gælder både på pc og mobil.

VIGTIGT FOR NET-KURSISTER: I forbindelse med evalueringssamtalerne, SKAL I kunne ses via video, da I skal forevise billede-id.

Du logger ind med samme brugernavn/kode, som når du logger på VUCintra/SharePoint med:

Brugernavn: unilogin@vucvestUV.dk
Kode: VUC!kursistnrVest

Teams til Android

Download Teams-app til Android

Download til Android

Teams til iPhone

Download Teams-app til iPhone

Download til iPhone

Teams til PC/Mac

Download Teams-app til PC/MAC

Download til PC/Mac

Om Teams i undervisningen

Vi bruger platformen Teams til undervisning på VUC Vest. Her finder du dine hold med bl.a. undervisningsmaterialer og afleveringsmappe.

Med Teams får du som kursist nemt et overblik over dine fag og materialer. Her finder du også hurtigt de programmer, du er vant til at bruge i undervisningen.

Teams er et stort samarbejdsrum, hvor faglige diskussioner i relation til undervisningen kan føres med andre medkursister og undervisere. Platformen giver dig også rig mulighed for at chatte og (video)telefonere med dine medkursister og undervisere - nøjagtigt som du kender det fra de sociale medier.

Hvordan kommer jeg i gang?
Når du tilmeldes et fag, får du en grundig gennemgang af læringsplatformen Teams, og underviseren sørger for, at du bliver fortrolig med de funktioner i Teams, som er nødvendige for at fuldføre faget. Derudover får du en instruktion i, hvordan læringsmaterialet er opbygget.